Därför är nyckelhanteringen på verkstaden viktig

När en kund lämnar in bilen för reparation är det verkstaden som ansvarar för nyckeln. För att hanteringen av nycklar ska vara effektiv och säker är det viktigt att hitta en smart lösning. Att investera i ett nyckelhanteringssystem kan vara lösningen.

Top,View,Of,Male,Worker,In,Uniform,That,Repairs,RedPå en bilverkstad är det inte sällan som det är många bilar i omlopp. Då är det även många bilnycklar att hålla reda på och hantera. För att underlätta nyckelhanteringen kan det vara en bra idé att investera i ett säkert nyckelskåp. Om du är intresserad av att köpa ett kan du gå in på creone.com och läsa mer om deras nyckelskåp. De finns olika typer av nyckelskåp att välja mellan. Alla skåp är lika säkra. Nyckelskåpen är även flexibla vilket innebär att du kan anpassa lösningen allt eftersom behoven ändras. Dessutom går det att ha full kontroll på vem som har hämtat ut vilken nyckel. Det går även att bestämma vem som får hämta ut specifika nycklar. En stor fördel med ett nyckelhanteringssystem är att det är enkelt att både använda och administrera.

“Precis som privatpersoner lägger sina bilnycklar på fel ställe gör även bilverkstäder det.” Läs mer här

Verkstaden ansvarar för bilnycklarna när bilen är inlämnad

Både för bilägarna och medarbetarna är det viktigt att ha en säker nyckelförvaring. Det är verkstaden som ansvarar för bilnycklarna när bilen har lämnats in. Nycklarna till bilarna som ska repareras ska förvaras inlåsta. Ett säkert nyckelskåp är därför tryggt både för medarbetaren och kunden.