Volvo hos polisen

en volvo som kör fort

För bilälskaren

För bilälskaren är ofta hög ålder något som man kanske inte pratar om. Det ska vara nya bilar och alla ska vara gjorda i någon häftig modell som det bara finns ett fåtal ex av. Men det finns även några guldkorn som man kan tänka sig. Inte minst har man ju alla veteranbilar som finns på marknaden, alla dessa racingbilar från cirka 50-talet och sist men inte minst: en Volvo 240. Mycket av plåten av och vissa delar går att göra om och få tag på, men det finns också mycket på en Volco 240 som inte går att hitta idag. Det gör själva historien lite mer intressant och låter de bilälskare som finns vattnas i munnen bara av blotta tanken på en 240.

Polisen och deras Volvo

Den svenska polisen är också väldigt förtjust i Volvon. Det är också den typen av modeller som har använts mest genom åren. Även om någon modell av Mercedes någon modell av Porsche och en del amerikanska bilar har använts tidigare. Förr i världen använde man sig mest av den lokala bilhandlarens bil, detta kunde göra att bilarna ofta såg olika ut. Enda kravet på bilarna var att de skulle vara helsvarta.

Köp en Volvo

För den som är sugen på en ny bil eller varför inte en Volvo, så kan man alltid ta nytt billån på Advisa. På deras hemsida kan du även räkna ut exakt hur mycket allt kommer kosta och vad lånet i slutändan kommer hamna på. Hos Advisa kan du även samla alla dina tidigare lån och få allt paketerat till en bättre ränta och för en smidigare avbetalning.

”Genom innovativa tekniska lösningar och marknadsledande samarbeten hjälper vi våra kunder att enkelt kunna jämföra olika långivares räntor och villkor.”