Volvo, Zlatan och Sverige

Volvo är stolta att presentera att man valt att förlänga sitt kontrakt med Zlatan för ytterligare en reklamfilm som ska sätta Sverige på kartan – och detta trots att man tidigare fått utstå en del kritik i valet av fotbollsspelaren som frontman.

zlatan fotbollI Sverige är en Volvo mångas första bil, det råder det ingen tvekan om och fler kommer det med all sannolikhet att bli som väljer bilmärket, och detta tack vare Zlatan. Fotbollsspelaren har nämligen tackat ja till att medverka i ännu en till av bilmärkets reklamfilmer som satt märket på kartan världen över. I nya filmen kommer han enligt uppgift att säga hej då till svenska landslaget, som han i samband med EM meddelat att han slutar i, genom att åka iväg i den senaste Volvo V90:an – för att på så vis rulla mot nya äventyr.

Inte bara glada åt Zlatan som frontman

Nog för att Zlatan gjort mycket för Volvo, tack vare de filmer han medverkat i som satt både Sverige och Volvo på kartan igen, så var det inte alls säkert att han skulle blivit vald från första början. När det började talas om Zlatans medverkan och samarbete med Volvo höjdes det många upprörda röster, skriver Expressen, och detta eftersom att Zlatan förut uttalat sig om sin bilkörning. Vad han hade sagt var nämligen att han i hög fart swishat fram på Malmös gator, och enligt kritikerna är detta inte något man vill ska förknippas med bilmärket – men turligt nog var det ingen som lyssnade på dessa röster. Så snart kommer vi alltså få se Zlatan i ytterligare en rad filmer hyllandes sig själv, sitt land och framförallt Volvo.